De jonge organisatie die ons vanaf het begin tot creatieve partner maakte en ons meer liet zijn dan een ontwerpbureau.

De Opdrachtgever

Broeikas Events is een jong evenementenbureau, ontstaan uit de ambitie een goed feest te creëren en daarmee ervaring en studiepunten binnen te halen. Inmiddels is het een gevestigde naam in de Bredase party scene en ben je verzekerd van een goed deep house/techno feest als je naar een editie van Broeikas gaat.

De Opdracht

Ontwerp een poster ter promotie van het komende Broeikas-event.

De oplossing

Tijdens het eerste gesprek met Broeikas merkte we dat er een hoop ambitie was, maar de bestaande identiteit nog niet volledig aansloot bij deze plannen. Samen met Broeikas besloten we daarom de totale visuele identiteit onder de loep te nemen. De basis is het raamwerk van een broeikas, hieruit hebben we het logotype, Broeisans gedestilleerd. Deze basis, samen met contrasterende visuals zorgen voor een opvallende verschijning in de verschillende media. De posters voor de Broeikasfeesten zijn in ruitvorm om maximale attentiewaarde te creëren.

Social Media

Het belangrijkste communicatie kanaal voor Broeikas is Facebook. We hebben daarom per editie speciaal voor Facebook toegespitste uitingen ontworpen. Deze corresponderen uiteraard met de verschillende benodigde maten. Daarnaast hebben we verschillende templates en afbeeldingen vervaardigd die ze bij broeikas zelf kunnen aanpassen en inzetten op het gewenste tijdstip.

Side projects

Naast de eigen feesten groeit broeikas stevig door in andere evenementen en side projects. Zo organiseren ze evenementen als Bijles, DJ contests en Broeikas X Brandstof. Ook hiervoor verzorgen wij de visuele communicatie.