Je Favoriete Ontwerpers is een ontwerpstudio in Breda, opgericht door Etienne van Mil en Björn Roetman. We werken voor klanten in de creative retail-, evenementen- en culturele sector.

Wie zijn wij

We houden van uitdagingen en daar zijn we goed in. Een moeilijke situatie is een plek om te groeien en tot nieuwe hoogte te stijgen. We maken het elkaar moeilijk. Dat betekend dat we elkaar scherp houden door constant vragen te stellen en niks zomaar te accepteren. We zijn geen ja-knikkers en zullen ook jouw eisen en opvattingen op de proef stellen.

De beste weg naar een succesvolle ontwerp oplossing is niet altijd de makkelijkste. We geven om onze klanten. Daarom nemen we de moeite om de discussie aan te gaan, om vragen te stellen, om zeker te weten dat we de beste keuze maken. We geloven in 'tough love' en dat is niet voor iedereen weggelegd.

Samen met jou gaan we op zoek naar de essentie. Waar draait het nou echt om? Vaak is dit zo simpel/dagelijks dat je het zelf over het hoofd ziet. Met de informatie die we vinden op deze zoektocht leggen we een fundering voor de ontwerpen en kunnen we weloverwogen keuzes maken. We nemen in onze ontwerpen vaak de simpelste bouwstenen van een project. We maken deze doodgewone zaken tot symbool voor een project en maken zo het alledaagse weer opmerkelijk.

Wat kunnen we betekenen?

Je kunt ons benaderen voor identiteiten, campagnes, websites, posters, flyers, projecties en nog veel meer uitingen. Daarnaast denken we graag mee met mensen daarom zijn we ook altijd te vinden voor een brainstormsessie of een consult op je eigen ontwerpen. Tot slot houden we erg van koffie dus voor een kop koffie zijn we altijd in.

Wij hebben onder andere samengewerkt met:

Moti (Museum of the Image) Graphic Design Festival Breda, AKV | St. Joost, Avans Breda, Incubate Festival, Breda Barst, Albert Heijn,The Phone House, Chassé Theater, Snoerboer, Broeikas Events, Podium Bloos, Nieuwe Veste en KOP